director de la publicació, Enric Ferrer Solivares, el director del CEIC Alfons el Vell, Rafael Delgado Artés i el col•laborador de la publicació, Eduard Rojas Briales, que imparteix la xerrada: “Boscos i societat civil: reflexions en el centenari del primer dia de l'arbre a Gandia”.

Enric Ferrer Solivares, director de la publicació. Rafael Delgado, director del CEIC  i  Eduard Rojas Briales, que imparteix la xerrada: “Boscos i societat civil: reflexions en el centenari del primer dia de l’arbre a Gandia”.

 

El 6 de juny de 2016, a les 20,00h, a la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós de Gandia es presenta el número 7 de la Revista de la Safor, Anuari del CEIC Alfons el Vell de 2015, amb la participació del director de la publicació, Enric Ferrer Solivares, el director del CEIC Alfons el Vell, Rafael Delgado Artés i el col·laborador de la publicació, Eduard Rojas Briales, que imparteix la xerrada: “Boscos i societat civil: reflexions en el centenari del primer dia de l’arbre a Gandia”.

Enric Ferrer Solivares, que cesa en el seu càrrec de director però que roman com a conseller del CEIC Alfons el Vell, fa un repàs dels articles més importants d’aquest número de la Revista de la Safor, que aspiren a recollir els temes de més interès per a la societat de la Safor.

Rafael Delgado, director del CEIC Alfons el Vell, va fer repàs estadístic dels 7 números de la Revista de la Safor, on s’han cobert totes les àrees del saber possibles, com queda reflectit en l’índex general de la Revista de la Safor número 7. Clou el seu discurs amb una valoració positiva i l’agraïment de la tasca d’Enric Ferrer Solivares com a director de la publicació en aquests 7 números.

Imatge del nombrós públic que va assistir a l'acte

Imatge del  públic que va assistir a l’acte

Eduard Rojas, exdirector forestal de la UNESCO-FAO, en qualitat de ponència invitada, fa esment de la importància de la gestió dels boscos en relació a la cohesió de la societat civil i la importància creixent dels recursos renovables en l’economia del futur. La seua proposta, en el centenari del primer Dia de l’Arbre a Gandia, passa per aprofitar la transversalitat dels recursos forestals per a teixir una economia social i verda, que respecte el territori i la renovabilitat de les produccions, que va moure al públic a participar en un animat debat amb el ponent.

Eduard Rojas, exdirector forestal de la UNESCO-FAO, i col•laborador de la publicació impartint la seua xerrada.

Eduard Rojas, exdirector forestal de la UNESCO-FAO, i col•laborador de la publicació impartint la seua xerrada.

CEIC

CEIC