Beques i premis

Els premis i les beques del CEIC Alfons el Vell són una recompensa tant a l’excel·lència com a l’esforç i un incentiu per la investigació en tots els camps del saber i la creació, apostant per augmentar el benestar de la nostra societat.

Beques

Beca Creació Artística

Beca orientada a coadjuvar i reforçar la consolidació professional dels artistes, obrir vies d’investigació que suposen una aportació a l’art contemporani i fomentar l’escena artística a la nostra comarca.

Beca Audiovisual

Beca d’incentivació a la producció de curtmetratges documentals audiovisuals relacionats amb La Safor, junt a l’UPV-Campus Gandia. 

Beca Josep Camarena

Beca per a  l’investigació en història i matèries que es centren en l’estudi del territori de La Safor i les Comarques Centrals.

Premis

Premi Il·lustració - Homenatge a la Paraula

Premi internacional per a il·lustrar el llibre de l’Homenatge a la Paraula que anualment celebra el CEIC.

Premi Àngels Malonda de ciència i teconologia

Premi a treballs d’investigació científica i tecnològica en i des de La Safor, amb el nom d’una dona referent. 

Premi Llibret de Falla

Premi a l’excel·lència i qualitat literària global d’un Llibret de Falla en l’àmbit territorial de la Safor i la Valldigna. 

Publicacions referides a beques i premis

PROJECTES BECATS PEL CEIC ALFONS EL VELL

PROJECTES BECATS PEL CEIC ALFONS EL VELL

Alfred Garcia és un dels autors que ha estat becat pel CEIC. És graduat en Història i amb Màster en especialització en paleografia a la Universitat de València-Estudi General. En este text ens hi exposa la temàtica del projecte que va presentar a la convocatòria de...

BEQUES  2018

BEQUES 2018

  BASES OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA El CEIC Alfons el Vell convoca quatre ajudes a la investigació per un import de fins a 6.000 euros, a distribuir entre els treballs seleccionats, per tal de promoure estudis sobre qualsevol aspecte referit a les ciències socials...