PRINCIPALS ACTIVITATS DEL CEIC

HOMENATGE A LA PARAULA

Com el seu nom indica, durant una setmana, el CEIC homenatja a la literatura a través de les paraules de les seues autores i autors, apropant-nos a un mon de possibilitats, no sols a través d eles pagines d’un llibre, sinó també del teatre i de la música.

Més info

SETMANA DE LA CIÈNCIA

Una setmana destinada a apropar a la ciència a la ciutadania a través de xerrades, conferències i exposicions dirigides a públics de totes les edats, amb l’objectiu de reivindicar el seu paper com a motor de desenvolupament i evolució de les nostres societats.

Més info

SAFOR DE LLETRES

El CEIC, junt a la associació d’escriptors Saforíssims i el CEFIRE, ofereixen la possibilitat als centres educatius de la Safor de realitzar unes Jornades de literatura infantil dirigides a centres de primària i secundària, a través de diverses activitats com: xarrades, tallers i rutes literàries.

Més info

DONES SÀVIES

Cicle de conferències per a donar visibilitat a les dones del món de la ciència, el pensament, la cultural i la societat. Durant tot l’any, dones actuals ens parlen de dones d’altres èpoques que es convertiren en referents i en models per a la societat actual.

Més info

 

ESPAI CAMARENA

En el centenari del naixement de Josep Camarena, el CEIC rescata i reivindica la seua figura com a professor i la seua influència per a la comarca amb un recull de material oral a través del qual va sorgir un llibre dedicat a la comarca de la Safor.

Amés, ha programat una sèrie d’activitats per tal de recordar la seua figura com a professor i coneixedor del nostre entorn. 

Més info