PUBLICACIONS CEIC ALFONS EL VELL

Com a editorial, el Centre d’Estudis i Investigacions Comarcals Alfons el Vell, ha publicat més de dos centenars de títols de diverses matèries, continguts i formats, sense oblidar la Revista de la Safor i diferents col·leccions.

Amés, dins de la seua política d’actualització e innovació tecnològica, el CEIC també realitza una important tasca de digitalització amb la finalitat de fer més accessibles les seues publicacions.

REVISTA DE LA SAFOR

La Revista de la Safor és una publicació anual que recull interessants treballs i articles d’investigació de diverses disciplines i que versen sobre el nostre territori.

BIBLIOTECA CEIC

Des d’ací podràs accedir als més de 200 títols que el CEIC té publicats a través de la plataforma RiuNet de la Universitat Politècnica de València.

ESPAI CAMARENA

En el centenari del naixement de Josep Camarena, el CEIC rescata i reivindica la seua figura com a professor i la seua influència per a la comarca amb un recull de material oral a través del qual va sorgir un llibre dedicat a la comarca de la Safor.

Amés, ha programat una sèrie d’activitats per tal de recordar la seua figura com a professor i coneixedor del nostre entorn. 

Més info