Principal accés al punt més alt de la Serra que separa els rius Vernissa i Serpis a la Safor, a través del barranc dels Frares. El racó de les vinyes, la pedrera, el camí de la Cuta, la senda de la Cuta, el cim de la Cuta.

– DIA I HORA: 04/12/2021 a les 09:30
– PREU: gratuït
– PUNT DE PARTIDA: Plaça de Llocnou de Sant Jeroni
DURADA: 2-3 hores
– INSCRIPCIÓ: per correu electrònic a: rutescamarena@alfonselvell.com  indicant el vostre nom, cognoms, NIF, telèfon de contacte. 
– A QUI VA DIRIGIT: Senderistes o persones avesades a la muntanya

ELS NOSTRES GUIES: 

Joan Maronda té una passió que és la muntanya i tota mena d’esports que s’hi relacionen. Coneixedor i enamorat de la comarca, és el cap forestal de la comarca. És un expert muntanyer que ha realitzat activitats per serralades diverses i coneix a la perfecció la vegetació i boscos de la nostra comarca. 

Ricard Igualde és senderista apassionat i membre fundador del Club esportiu de Llocnou. Gran coneixedor i guerriller de la muntanya de la Cuta. És una persona clau en la recuperació de la senda de la Cuta. La seua ajuda i indicacions han estat clau en el cessament de l’incendi més recent que ha sofert la muntanya Llocnouïna.  

Vicent Alonso és membre fundador dels Amics de la natura de Marxuquera. És un home apassionat per la natura, pel senderisme, per ensenyar i inculcar el seu valor a la gent més jove. És una persona clau en la participació  i manteniment del voluntariat ecològic del Consell del Joves de Gandia i en organitzar les pujades nocturnes del Mondúver.

CEIC
CEIC