Presentació de la Revista de la Safor núm. 5. Anuari del CEIC Alfons el Vell

Gandia, Maig de 2014

El dia 5 de juny de 2014 es va presentar la Revista de la Safor núm. 5. Anuari del CEIC Alfons el Vell. En l’acte van participar Rafael Delgado Artés, director del CEIC Alfons el Vell, Enric Ferrer Solivares, director de la publicació i Júlia Escrivà Perales, una de les articulistes.

El director del CEIC Alfons el Vell, Rafael Delgado, en una primera intervenció, va agrair a tots els participants en la publicació el seu treball, que havia fet possible l’aparició d’un número ben interessant. Va fer menció del nou format editorial de la Revista i Anuari del CEIC Alfons el Vell, que el faria sens dubte més atractiu per al públic, sense perdre la línia de treball tradicional.

Imatge de la sala, que mostra la gran afluència de públic.

Enric Ferrer Solivares va fer un recorregut pels articles continguts, comentant els aspectes més significatius, l’estructura general de la publicació i l’equilibri entre matèries que s’hi podia trobar. Va agrair la tasca del Consell de Redacció i dels consellers/-es del CEIC Alfons el Vell que han aportat treball i judicis fonamentals per a la Revista de la Safor.

  Un moment de l’exposició del director de la publicació, Enric Ferrer Solivares.

A continuació, de nou va prendre la paraula Rafael Delgado per tal de fer un recorregut per l’Anuari de 2013, que es publica junt amb la Revista de 2014. Es va fer un repàs per les activitats més importants que hi apareixen amb detall, destacant l’Homenatge a la Paraula dedicat a Pluja Teatre en els seus 40 anys, que va tindre un gran èxit de públic, o el catàleg dels 28 primers anys del CEIC Alfons el Vell, que dóna compte d’un treball ímprobe i mantingut en el temps, resumit en unes dades estadístiques que en el seu moment van ser presentades a la premsa. Presentacions de llibres, cicles de conferències i exposicions, entre altres actuacions completen el conjunt d’activitats del CEIC Alfons el Vell en 2013.

  Felicitació per part del públic assistent, a la investigadora Júlia Escrivà.

Finalment, va prendre la paraula Júlia Escrivà Perales, jove investigadora del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València, autora de l’article “Distribució i abundància de la macrofauna marina de les platges de Gandia. Diagnòstic de la problemàtica actual”. Va fer un recorregut per la problemàtica de la macrofauna del nostre litoral, davant la forta pressió estacional que pateix. Va palesar la importància que tindrà l’estudi i vigilància, per tal de fer-ne una conservació i gestió adient.

A continuació es va obrir un torn de preguntes, on el públic va preguntar sobre els aspectes més destacats de la presentació.

  Els ponents, amb els pares de Júlia Escrivà, desprès de l’acte.

 

 

admin

admin