XXVIII Homenatge a la Paraula. Dissabte 9 de novembre de 2024. Teatre Serrano, 19:00 h

El proper 9 de novembre, dissabte, a les 19:00 h, tindrà lloc al Teatre Serrano de Gandia l’Homenatge a la Paraula, l’espectacle central que organitza cada any elCEIC Alfons el Vell de Gandia. En l’acte es presentarà el llibre Vicent Andrés Estellés, un entre tants, dedicat enguany al poeta de Burjassot, amb motiu del centenari del seu naixement. El recull aplega les col·laboracions d’una sèrie de personalitats de l’àmbit cultural, entre escriptors, professors, artistes, etc., que testimonien què és el que ha suposat per a la seua trajectòria professional el poeta Vicent Andrés Estellés. Així, hi són presents Salvador Bolufer, Isabel Canet Ferrer, Juli Capilla, Teresa Chafer, Yaiza Ferrer, Ferran Garcia-Oliver, Rafa Gomar, Gràcia Jiménez, Tomàs Llopis, Josep Lozano, Cristina Marqués, Raquel Molina Vila, Josep Lluís Roig i Josep Tarrassó i Pellicer. El llibre ha comptat amb les il·lustracions d’Isabel Couchoud i la direcció artística de Boro Mañó.

A banda d’aquesta publicació, el CEIC Alfons el Vell ha promogut un espectacle teatral titulat Deserts d’amics, una producció de l’Escola de Teatre Serrano que ha comptat amb la col·laboració de Saforíssims, SL, Llevant Ensemble i Marian Salido. L’espectacle és un homenatge a Vicent Andrés Estellés, Joan Salvat Papasseit, Jordi de Sant Jordi i Maria Ibars. Es tracta d’una representació que combina el teatre, la música i la rapsòdia i comptarà amb les intervencions de Ferran Garcia Oliver, que adobarà alguns versos de Jordi Sant Jordi; Vero P. Lloret, que recitarà alguns fragments de l’obra de Maria Ibars; Ferran Bretó, que interpretarà Joan Salvat-Papasseit i Josep Basset, Ximo Vidal, Joan Deusa, Júlia Esteve i Gregori Royo que homenatjaran Vicent Andrés Estellés amb la recitació dels seus versos.

Preu de les entrades: 8€

Venda d’entrades: instanticket de l’Ajuntament de Gandia, Casa de la Cultura de Gandia i a la taquilla el mateix dia de l’espectacle.

CEIC
CEIC