Presentació Els bolets de la Safor Acte de presentació del llibre:
«Els bolets de la Safor i zones limítrofes» Homenatge a Joan Pellicer

Amb la presència de Francisco de Diego Calonge (CSIC) i de l’autor, Santiago Garcia Català.

Gandia, 22 d’abril de 2010.

El passat 22 d’abril es va presentar l’edició del CEIC Alfons el Vell Els bolets de la Safor i zones limítrofes de Santiago Garcia Català (València, 1985). El jove autor és llicenciat en Ciències Ambientals per la Universitat Politècnica de València i actualment treballa a l’Institut Cavanilles de Biodiversitat i Biologia Evolutiva (ICBIBE) de la Universitat de València amb el grup d’investigació liderat per la doctora Eva Barreno. Santiago Garcia des de ben menut acompanyava son pare a fer bolets i així va anar interessant-s’hi.

Xavier Ródenas (CEIC) va ser el conductor de l’acte i va recordar el llarg procés d’elaboració del llibre, fruit d’una beca d’investigació del CEIC Alfons el Vell. La qualitat de les fotografies va ser una de les prioritats de l’autor que va necessitar uns tres anys d’estudi de camp abans de la redacció dels textos.

premi octubre 2009

Francisco de Diego Calonge, professor d’investigació emèrit del Real Jardín Botánico de Madrid, institució de la qual fou director, i membre del CSIC, va ser el presentador i va alabar la qualitat de l’obra tot i la joventut del seu autor. A continuació, va explicar les característiques d’uns quants tipus de bolets ajudant-se de fotografies.

Per concloure l’acte, es va obrir un debat amb les preguntes realitzades pel públic assistent.

L’acte va gaudir d’una molt bona acollida i la sala gran de la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós es va omplir.

Guia turisme Safor Guia turisme Safor Rafa Gomar andròmines Rafa Gomar andròmines
Diversos moments de l’acte. Rafa Gomar andròmines Rafa Gomar andròmines
Escoltant les paraules del professor Calonge Rafa Gomar andròmines
Vista general de la taula, amb el catedràtic Francisco de Diego Calonge en primer terme, acompanyat de l’autor del llibre, Santiago Garcia i de Xavier Ródenas, membre del CEIC Alfons el Vell. < anterior posterior>

Fotografies: Pere Millet i Pau Reig. Textos: Pau Reig. Composició web: Pau Lagunas

©CEIC Alfons el Vell, Gandia

admin

admin