Setmana Santa a Gandia | CEIC Alfons el Vell Presentació del llibre: «Passió, Mort i Resurrecció a Gandia. La Setmana Santa i la ciutat (1808-1936)». un cant a l'esperança
Jesús Montolío, president de la Junta de Germandats de la Setmana Santa de Gandia, amb el llibre coeditat a les mans.

Gandia, 13 d’abril de 2011.

El dia 13 d’abril a l’església de l’Escola Pia de Gandia, s’ha presentat el llibre Passió, Mort i Resurrecció a Gandia. La Setmana Santa i la ciutat (1808-1936), de José Torres Martínez, en coedició del CEIC Alfons el Vell i la Junta Major de Germandats de la Setmana Santa.

L’acte va ser conduït per Àngels Rosselló, en representació del CEIC. Enric Ferrer Solivares exposà extensament la finalitat de l’obra en el context de la relació entre la litúrgia i la religiositat popular. A continuació, l’autor va agrair al CEIC la beca atorgada, origen d’aquest llibre, i les diverses col.laboracions rebudes per part de la Setmana Santa i d’altres institucions i persones. Finalment, Jesús Montolío, president de la Junta Major, tancà l’acte tot posant de relleu el valor de l’obra i la col.laboració amb el CEIC. Un nombrós públic, amb la seua presència, mostrà l’interés per aquesta nova aportació a la història religiosa de Gandia.

 

Ximo Vidal i Maria Josep Escrivà Autoritats municipals i directius d’algunes confraries, moments abans de l’acte. Eudald González i Gabriel Garcia Frasquet

 

 

Dolçainers de la Safor L’església anava acollint el públic assistent. Ximo Vidal i Maria Josep Escrivà Presentació de l’acte. Enric Ferrer (CEIC), Jesús Montolío (Junta de Germandats) i José Torres (autor).

 

Eudald González i Gabriel Garcia Frasquet

 

 

Dolçainers de la Safor Intervenció d’Àngels Rosselló. Dolçainers de la Safor Aspecte general de l’esglèsia i part del públic assistent. Dolçainers de la Safor En la part central del primer banc, les regidores de l’Ajuntament de Gandia Liduvina Gil, Amparo Miret i Lola Moncho.

 

< anterior posterior>

Foto: Pere Millet · Textos: CEIC Alfons el Vell · Edició web: Pau Lagunas

 

Podeu seguir les activitats del CEIC Alfons el Vell a la nostra web: www.alfonselvell.com

 

Podeu rebre notificacions puntuals mitjançant el nostres butlletins

admin

admin