Homenatge a Joan Pellicer | Vicent Savall |CEIC Alfons el Vell Vicent Savall Presentació del disc: «Homenatge a Joan Pellicer», de Vicent Savall.

Gandia, 15 d’octubre de 2011.

El passat 15 d’octubre es presentà al Teatre del Raval de Gandia el disc de Vicent Savall Homenatge a Joan Pellicer, editat amb la col.laboració del CEIC Alfons el Vell, que organitzà l’acte.

En primer lloc Gabriel Garcia Frasquet, director de la institució, parlà de la trajectòria artística de Vicent Savall i especialment del disc que es presentava, un cant a la natura i a l’amistat, en honorança a l’etnobotànic Joan Pellicer. A continuació Vicent Savall agraí la col.laboració de les institucions que havien fet possible l’edició del disc i també l’assistència del nombrós públic com a pròleg a la interpretació de moltes de les cançons incloses en el CD i algunes altres, de regal, a petició del públic. La conjunció de la veu i la música del cantant i l’atenció emocionada del públic arredoniren un acte entranyable i de gran dignitat artística.

Josep Alandete Vicent Savall posant a punt l’instrument. Gabriel Garcia Frasquet

Un moment de l’actuació al Teatre del Raval.

 

Dolçainers de la Safor El cantautor es dirigeix al públic. Dolçainers de la Safor Els espectadors segueixen atentament el recital. Dolçainers de la Safor Entre el públic assistent, en primer terme, els regidors de l’Ajuntament de Gandia Toni Gomar, Emi Climent i Toni Abad, i l’empresària Antonia Estrugo, presidenta de l’Agrupació d’Empresaris de la Safor (AES). Néstor novell

Ximo Vidal (conseller del CEIC Alfons el Vell) raona amb Josep Quiles.

Eudald González i Gabriel Garcia Frasquet

L’artista en companyia de José Terencio Morant Ortega, president de l’Associació del Beat Andrés Hibernon

Josep Alandete La paradeta de venda del disc, molt concorreguda. Gabriel Garcia Frasquet

Vicent Savall amb Emi Climent, regidora de l’Ajuntament de Gandia.

Ximo Vidal i Maria Josep Escrivà

Membres del CEIC Alfons el Vell amb companyia del cantautor. D’esquerra a dreta: Enric Ferrer Solivares, Lluís Romero, Vicent Savall, Gabriel Garcia Frasquet, Xavi Ródenas, Santiago La Parra i Ximo Vidal. Tots amb una rameta de romer a la mà en record cordial de l’etnobotànic Joan Pellicer. Darrere, al mur, fotografies de l’exposició De les bombres a l’exili. Gandia, 1939, cedides temporalment pel CEIC al Teatre del Raval.

Foto: Pere Millet · Textos: CEIC Alfons el Vell · Edició web: Pau Lagunas

 

Podeu seguir les activitats del CEIC Alfons el Vell a la nostra web: www.alfonselvell.com

 

Podeu rebre notificacions puntuals mitjançant el nostres butlletins

admin

admin