Presentació del llibre
«L’ermita de Santa Anna»

Gandia, 27 de novembre de 2011 ·
Organitza: CEIC Alfons el Vell

El dia 27 de novembre, a les 12 hores, s’ha presentat a l’ermita de Santa Anna de Gandia, el llibre L’ermita de Santa Anna, de Miguel Vercher Navarro, editat pel CEIC Alfons el Vell, en la col·lecció “Quaderns Comarcals”, núm. 25. L’ermita ha estat insuficient per a acollir els prop de 200 assistents, que han seguit amb gran atenció l’acte de presentació. Amb la intervenció d’Enric Ferrer Solivares, en nom del CEIC Alfons el Vell, ha començat l’acte. En el seu parlament ha explicat les línies fonamentals de l’obra, el seu caràcter d’homenatge al P. Vicent Faus, restaurador de l’ermita, i el significat de l’històric edifici en la seua doble vessant espiritual i cultural.

Miguel Vercher Navarro

A continuació l’autor, a més d’agrair la col·laboració de persones i institucions, ha explicat la seua vinculació a l’ermita des de ben jove fins a la realització del llibre. Després dels parlaments, el nombrós públic ha pogut visitar algunes de les dependències de l’ermita i conèixer algunes de les seues expressions artístiques de més importància. L’assistència de diversos regidors de l’ajuntament de Gandia, representats de l’Escola Pia, la Companyia de Jesús, membres de l’Associació de Veïns i Setmana Santa del barri de Santa Anna, amb el Director i alguns membres del CEIC Alfons el Vell, envoltats tots per un públic ben receptiu, ha fet que l’acte de presentació del llibre assolira un alt grau de satisfacció per a tots els assistents.

Escriptors de Gandia, Josep Piera i Ignasi MOra Assistents a l’acte de presentació. Gabriel Garcia Frasquet Interior de l’ermita. Joves Gandia Membres del CEIC Alfons el Vell, Gabriel Garcia Frasquet, Lluís Romero, Regina Benavent i Rafael Delgado. Joves Gandia Vicent Gregori (tinent d’alcalde delegat de Cultura i Educació) saluda a l’autor del llibre, Miguel Vercher Navarro. Joves Gandia D’esquerra a dreta: Andrés Puig de la Muela (Regidor d’Agricultura), Liduvina Gil (regidora) , Vicent Gregori (Tinent-alcalde de Cultura i Educació) i Miguel Vercher Navarro (autor del llibre). Joves Gandia Enric Ferrer Solivares es dirigeix als assistents.

 

 

Foto: Pere Millet · Textos: CEIC Alfons el Vell · Edició web: Pau Lagunas

admin

admin