Presentació Eròtiques i despentinades| CEIC Alfons el Vell Presentació del llibre:
«Eròtiques i despentinades»,
d’Arola editors

Gandia, 23 de setembre de 2010 · Organitza: CEIC Alfons el Vell

eròtiques i despentinades L’autora de l’antologia, Encarna Sant-Celoni, i els presentadors, MªJosep Escrivà i Josep Pastor, raonen abans de començar l’acte. A la dreta, portada del llibre.

El CEIC Alfons el Vell presentà el passat 23 de setembre a la Sala de Cultura Marqués de González de Quirós (Gandia) el llibre Eròtiques i despentinades. Un recorregut per la poesia catalana amb veu de dona (Arola Editors), d’Encarna Sant-Celoni amb il.lustracions de Maria Montes.

Presentaren l’acte Mª Josep Escrivà i Josep Pastor, membres del Consell Executiu de la nostra institució, i l’autora de l’antologia, la poeta de Tavernes de la Valldigna, Encarna Sant-Celoni.

A més de tots tres, hi intervingueren amb la recitació dels seus versos Maria Fullana, Teresa Pascual i Àngels Gregori. Fou un acte fresc i de qualitat, d’alta temperatura poètica on gaudiren per igual les autores i el públic assistent. Finalment s’encetà un col.loqui interessant entre els membres de la taula i el públic, que omplia la sala.

Teresa Pasqual, Alfons el Vell Teresa Pascual recitant. Maria Fullana, Alfons el Vell Maria Fullana i el Encarna Sant-Celoni dient els versos. Encarna Sant Celoni, Alfons el Vell Encarna Sant-Celoni, autora del llibre. Josep Pastor, Alfons el Vell Josep Pastor, presentador. Maria Fullana, Alfons el Vell Maria Fullana, en un moment de l’acte. Àngels Fullana, Alfons el Vell Àngels Gregori dirigint-se al públic. Heràldica Palau Ducal Aspecte general de la sala. M. Consol Martínez-Bella, Alfons el Vell Mª Consol Martínez-Bella, poeta participant. M. Josep Escrivà, Alfons el Vell Josep Pastor i Mª Josep Escrivà, recitant a dos veus. Actes, Alfons el Vell Públic assistent a l’acte. < anterior posterior>

Foto: Pere Millet · Textos: CEIC Alfons el Vell · Composició: Pau Lagunas

admin

admin