Presentació Ignasi Mora | CEIC Alfons el Vell Presentació del llibre: «Viure amb la senyora Parkinson» d’Ignasi Mora. un cant a l'esperança
Portada del llibre. Editorial Moll.

Gandia, 14 d’abril de 2011.

Divendres 14 d’abril, el CEIC Alfons el Vell presentà el llibre d’Ignasi Mora Viure amb la senyora Parkinson (ed. Moll). La professora Maite Insa obrí l’acte en nom del CEIC Alfons el Vell. A continuació, el metge Francesc Devesa analitzà la trajectòria professional d’Ignasi Mora, contextualitzà l’obra que es presentava dins els corrents literaris de temàtica semblant i, amb gran amenitat, anà comentant els múltiples suggeriments que ofereixen les reflexions, de vegades aforístiques, del llibre. A més de la qualitat literària, insistí en el fet que abordara un tema tan difícil amb gran valentia i amb un distanciament humorístic ben reconfortant.

Seguidament Ignasi Mora explicà la gestació del text i la focalització que hi adoptà amb unes paraules serenes, profundes i amerades de l’humor que traspua el llibre.

Finalment, el públic, que omplia la sala, establí amb l’autor un diàleg molt enriquidor.

 

 

Josep Alandete Josep Barber, regidor de l’Ajuntament de Gandia, i el professor Josep Alandete. Gabriel Garcia Frasquet

Maite Insa, membre del CEIC, i Gabriel Garcia, director.

 

Josep Alandete La parada de llibres a la venda estigué molt concorreguda. Gabriel Garcia Frasquet

Maite Insa en l’ús de la paraula.

Dolçainers de la Safor Entre el públic assistent, els professors Bernat Rodríguez, Ferran Garcia-Oliver i Emili Selfa. Dolçainers de la Safor El metge Francesc Devesa, presentador del llibre; Ignasi Mora, autor; i Maite Insa, CEIC, moments abans del començament de l’acte. Ximo Vidal i Maria Josep Escrivà

L’escriptor Ignasi Mora.

Eudald González i Gabriel Garcia Frasquet

 

 

Dolçainers de la Safor En primer terme, Santiago La Parra (CEIC), Gabriel Garcia i Néstor Novell, director de Polítiques de Prosperitat i Empresa de l’Ajuntament de Gandia. Dolçainers de la Safor Aspecte general de la sala.

 

< anterior posterior>

Foto: Pere Millet · Textos: CEIC Alfons el Vell · Edició web: Pau Lagunas

 

Podeu seguir les activitats del CEIC Alfons el Vell a la nostra web: www.alfonselvell.com

 

Podeu rebre notificacions puntuals mitjançant el nostres butlletins

admin

admin