Expo Medi Ambient a la Safor Inauguració de la mostra itinerant: «25 anys d’estudis i publicacions mediambientals a la Safor»
Homenatge a Joan Pellicer

Presentació a càrrec de Xavier Ródenas, coordinador de la mostra.

Gandia, 26 d’abril de 2010.

Xavier Ródenas amb companyia de Josep Pastor, director de l’Escola Politècnica Superior de Gandia

 

El dilluns 26 d’abril es va inaugurar a la Sala d’Exposicions de l’Escola Politècnica Superior de Gandia l’exposició, 25 anys d’estudis i divulgació del medi ambient a la Safor, organitzada pel CEIC Alfons el Vell i que romandrà fins el 12 de maig.

Des de la seua fundació, el CEIC Alfons el Vell ha tingut sempre com a objectiu important la divulgació dels recursos naturals perquè un major coneixement afavoreix l’exigència ciutadana de la seua protecció. Aquesta intenció preferent de la institució s’ha reflectit en diverses publicacions sobre fauna, flora, etnobotànica, paisatgística o itineraris de la natura amb la finalitat que l’educació ambiental acompanyara un desenvolupament sostenible.

Expo medi ambient a la Safor

Aquesta mostra naix amb la voluntat de divulgar les publicacions mediambientals que el CEIC Alfons el Vell ha editat al llarg dels seus primers 25 anys d’existència, així com de promoure els valors d’estima i conservació dels espais naturals de la Nostra comarca. Està prevista la seua itinerància, i quedarà disponible per a qualsevol col·legi, institut o centre educatiu de la Safor que la sol·licite.

Expo medi ambient a la Safor Guia turisme Safor

Xavier Ródenas (CEIC), coordinador general de l’exposició, va ser el presentador de l’acte. En el seu discurs, Xavier Ródenas va resumir la tasca divulgativa realitzada pel Centre, agraí la dedicació dels diferents col·laboradors de l’exposició i va fer un recorregut explicatiu dels diferents panells al nombrós públic assistent.

Rafa Gomar andròmines Expo medi ambient a la Safor

A més, s’han editat uns desplegables en color on es reprodueixen els panells de l’exposició que tenen per motiu la Safor, la Valldigna, la serra de la Cuta i la serra d’Ador, la serra Falconera, els rius i barrancs, les marjals, el mar, la fauna, el massís del Mondúver i la serra Grossa, la serra de la Safor i la serra de Mustalla.

Expo medi ambient a la Safor Rafa Gomar andròmines Expo medi ambient a la Safor On veure l’exposició:
—Escola Politècnica Superior de Gandia, Grau de Gandia: Del 26 d’abril al 12 de maig, 2010
—Claustre de la Biblioteca Central de Gandia: Del 14 al 31 de maig, 2010
—Escola de Formació Professional la Safor, Beniarjó. Del 1 al 10 de juny, 2010
—IES Gregori Maians d’Oliva. De l’1 al 3 de juliol, 2010
—Ajuntament de Barx. Data per determinar
< anterior posterior>

Fotografies: Pere Millet i Pau Reig. Textos: Pau Reig. Composició web: Pau Lagunas

©CEIC Alfons el Vell, Gandia

admin

admin