La Falla Màrtirs és la guanyadora del Premi CEIC a la qualitat literària global dels llibrets de falles de la Safor 2023.

Tal i com indiquen les seues bases (enllaç: https://alfonselvell.com/convocatoria-premi-a-la-qualitat-literaria-global-dels-llibrets-de-falla-2023), la vocació del Premi CEIC a la qualitat literària global dels llibrets de falles és donar suport a les manifestacions literàries procedents del món faller, incentivar la creativitat lingüística i literària i acostar el món de les falles a altres àmbits més amples de la cultura, la literatura i el coneixement en general. El premi està dotat amb 300 euros per a la comissió de la falla guanyadora, Falla Màrtirs. El lliurament simbòlic del premi tindrà lloc conjuntament amb el de la resta de premis literaris de les falles el pròxim divendres 24 de febrer.

Si vols vore el llibret guanyador del Premi fes click ací: https://issuu.com/publimaniagandia/docs/llibret_falla_martirs_2023 

ACTA DEL JURAT DEL PREMI CEIC ALFONS EL VELL A LA MILLOR QUALITAT LITERÀRIA DELS LLIBRETS DE FALLES 2023

En Gandia, a 22 de febrer de 2023, reunit el jurat del Premi a la Millor Qualitat Literària dels llibrets de Falles 2023 convocat pel CEIC Alfons el Vell, format per

Maria Carmen Fuixench  Soler

Vicenta Llorca Climent

Anna  Ma Igualde Garcia

Després de llargues deliberacions, ha decidit atorgar el premi a la millor qualitat literària global al llibret de la Falla:

                                        MÀRTIRS

El jurat vol destacar de la Falla Roís de Corella, sobretot, la innovació temàtica, la relació de la literatura fallera i la publicitat creant una originalitat digital digna de menció del llibre en el seu conjunt. 

El jurat enguany considera que s’ha tingut en compte l’apartat de les poesies a les reines falleres. En tot cas, aquestes poesies sempre hauran de ser originals.

Gandia, 22 de febrer de 2023

CEIC
CEIC