La guanyadora del II Premi d’Il·lustració Homenatge a la Paraula 2022 del CEIC Alfons el Vell ha estat Gemma Garcia Garcia.

Gemma Garcia serà la responsable d’il·lustrar el llibre de l’Homenatge a la Paraula que enguany anirà dedicat a Joan Fuster.

Gemma Garcia Garcia (Algemesí, 1994) ha sigut la guanyadora del Premi d’Il·lustració Homenatge a la Paraula 2022, que atorga el CEIC Alfons el Vell. 

 Gemma Garcia, que fa servir el nom artístic de Gemma de l’ou (Instagram: @gemma_de_lou, www.behance.net/gegarga20d720), és graduada en Belles Arts i té el Màster en Producció Artística per la Universitat Politècnica de València. El seu treball és molt variat i inclou: dibuix, il·lustració, litografia, llibre d’artista o alternatiu, entre d’altres. 

Com a guanyadora del Premi d’Il·lustració Homenatge a la Paraula, la seua col·laboració girarà al voltant de la figura de Joan Fuster, protagonista de l’Homenatge a la Paraula 2022, que se celebrarà dijous 17 de novembre en el Teatre Serrano de Gandia amb l’espectacle “El tocadiscos de Fuster”.

CEIC
CEIC