Des del CEIC, continuem facilitant propostes culturals que ens ajuden a estar actius sense eixir de casa:

  •  El portal ‘Sempre Teua. La teua llengua’  de Conselleria d’Educació, Cultura i Esport  ofereix un seguit de vídeos amb l’objectiu d’entretindre a la societat de manera educativa i lúdica i en valencià. La proposta inclou un conjunt de vídeos de “youtubers” explicant idees d’activitats dinàmiques que es poden practicar a casa amb materials quotidians.

 

  • Juli Capilla, membre del Consell Executiu del CEIC i editor de Lletra Impresa Edicions, ens informa de la campanya #LlibreriesObertes 

    per ajudar a les llibreries de proximitat, que tan bé treballen i tant contribueixen al manteniment de la cultura, des d’un sentit ferm de la professionalitat i des d’una perspectiva ètica i respectuosa amb la situació de confinament en què vivim.

    La campanya consisteix a seguir comprant a través d’aquestes llibreries de proximitat. Una manera efectiva de recollir els fons necessaris perquè els llibreters i llibreteres de casa nostra puguen fer front a les despeses que suposa mantenir la seua llibreria oberta.

    Us en passem l’enllaç on podreu veure de quina manera es pot fer efectiva aquesta compra: llibreriesobertes.cat/

  • El Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA), ha elaborat diferents iniciatives que oferirà mentre romanga tancat pel  coronavirus. Entre aquestes propostes trobem un “Diari de confinament”. Un projecte en el qual inclourà diferents experiències d’artistes que reflexionen sobre qüestions com l’evasió, la veritat o el veïnatge.  https://www.macba.cat/es/diario

CEIC

CEIC