S’acosta en un cap de setmana llarg i ens toca quedar-nos a casa per la quarantena. Us proposem algunes “escapades culturals” que ens ajuden a passar el confinament amb  més distraccions.

 • Accedint a este enllaç podeu gaudir de la visita virtual a l’Església de Sant Nicolás de València, també nomenada com “la capella sixtina valenciana”. Podeu desplaçar-vos per tota l’estança i, amb la ferramenta zoom, apropar-vos al detall mitjan imatges d’alta resolució:
  http://www.visitavirtualsannicolasvalencia.com/

 

 • «IVAM parla d’art» és el títol d’una sèrie de conferències de caràcter divulgatiu sobre art, proposa un curs online i gratuït d’introducció a l’art modern i contemporani, utilitzan conferències gravadesaque s’han pujat al seu canal de YouTube (GVA IVAM) com a part de la seua campanya #*IVAMdesdecasa. que recorre aspectes conceptuals i les tendències de l’art des de l’inici del segle XX fins a l’actualitat. Les xarrades són impartides pels propis conservadors del museu visibilitzant, d’aquesta manera, algunes de les investigacions que s’estan duent a terme en la pròpia institució.
  https://n9.cl/qoqy
 • La mítica revista contracultural i de comic “El Víbora”, desapareguda en 2005, tornarà a editar-se. Per a entretindre’ns en la quarantena, ha reunit un bon grapat d’autors que han triat les seues historietes favorites per al número especial digital que podeu llegir ací:
  https://es.calameo.com/read/00153199109847fc6c051…
 • La Fundació Bancaixa disposa d’un  canal en la plataforma Vimeo.  Trobareu vídeos explicatius de les exposicions que organitza la Fundació i també conferències i debats amb destacats especialistes.

https://vimeo.com/fundacionbancaja

 

 

 • El Museu del Prado dens permet explorar la seua col·lecció a través de la web amb imatges d’alta resolució que compten, a més, amb múltiples recursos multimèdia. Tenim zoom per a navegar per l’obra, fixa tècnica i informació complementaria que inclou vídeos relacionats amb l’obra.

https://www.museodelprado.es/coleccion/

 

CEIC

CEIC