La pandèmia sanitària ha paralitzat tota activitat que no siga essencial. Però totes les entitats culturals i desenes d’escriptors, artistes, músics i intèrprets continuen proposant infinitat d’activitats variades que comparteixen gratuïtament a través de les xarxes.
Des del CEIC volem facilitar-vos algunes d’aquestes webs per si us abelleix accedir als seus continguts i continuar gaudint de la cultura sense eixir de casa.
També us proposem que col·laboreu en aquesta tasca col·lectiva, envieu-nos les vostres recomanacions per a aconseguir un ampli catàleg de propostes que ens ajuden a mantindre el cervell despert i actiu, en esta realitat actual complicada.

 • El Palau de les Arts ofereix, des de la seua pàgina web, una programació d’òpera en obert i gratuïta, amb alguns dels títols més emblemàtics del seu catàleg videogràfic. Els títols estaran disponibles per al seu visionat per un període de 48 hores a partir de les 20.00 hores de la data assignada per a cada producció.
  https://www.lesarts.com/
 • La Diputació de Castelló també permet la descàrrega gratuïta dels 200 llibres disponibles en el catàleg digital de les seues publicacions. Podeu trobar llibres de cuina, arquitectura o història per a passar el confinament.
  Ací us deixe l’enllaç a la pàgina de Novetats:
  https://publicaciones.dipcas.es/PublicacionesWeb/novedades/
 • El Palau de la Música també comparteix a través del seu canal de Youtube una selecció de concerts
  gravats de l’Orquestra de València i la Banda Simfònica que s’aniran pujant successivament.  bit.ly/palauvalencia    https://www.youtube.com/channel/UCfJ5P5PZ7w9aqa2kU3sRsVg
 • El departament de Cultura de l’Ajuntament de Gandia ha posat en marxa la campanya #CulturaACasa.
  D’aquesta forma, portarà la cultura fins als habitatges de la ciutadania a través de les xarxes socials de CulturaGandia. Exposicions, fotografies, i fins i tot música o poesia per a conscienciar la població que la millor manera de controlar la corba del Covid-19, i evitar col·lapses als hospitals, és ser responsable i quedar-se a casa.
  https://www.facebook.com/hashtag/culturaacasa…

CEIC

CEIC