L’ARTISTA ISIS CASTELLÓ GUANYA EL III PREMI D’IL·LUSTRACIÓ HOMENTAGE A LA PARAULA DEL CEIC ALFONS EL VELL

La guanyadora del Premi d’Il·lustració Homenatge a la Paraula 2023 que atorga el CEIC Alfons el Vell és la il·lustradora de Gandia Isis Castelló.

Isis Castelló serà l’encarregada d’il·lustrar el llibre Homenatge a la Paraula per a aquesta edició 2023.

El passat 14 de juliol, es va reunir el jurat del III Premi  d’Il·lustració Homenatge a la Paraula del CEIC Alfons el Vell, corresponent a l’edició de 2023, format per Gemma Garcia Garcia, guanyadora del premi l’any 2022; Daniel García Moragues, llicenciat en Belles Arts, artista i il·lustrador; Juli Capilla i Fuentes i Emili Morant Llorca, Consellers del CEIC Alfons el Vell i Joan Negre Pérez, com a Director del CEIC Alfons el Vell i secretari de l’acte. Per unanimitat, es va atorgar el premi a l’artista Isis Castelló, de qui van destacar l’originalitat, qualitat tècnica i excel·lent composició de les obres presentades en el seu portafoli. El premi està dotat amb 500€ i implica el seu compromís d’il·lustrar el llibre de l’Homenatge a la Paraula d’enguany.

Isis Castelló (Gandia, 1989) és il·lustradora, a més de titulada superior de disseny, especialitat en disseny d’interiors, tècnica superior d’arts plàstiques i disseny en animació, graduada per l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi. Ha participat en diversos projectes i exposicions col·lectives com “15 mirades sobre la UEG” (Universitat d’Estiu de Gandia) o “La dansa no està al pas” a la Fundació Antonio Gades (Madrid), així com també ha sigut seleccionada com artista emergent en “The Wrong Biennale” 2023/2024. Actualment, treballa com a il·lustradora per encàrrec, realitzant il·lustracions per a revistes, infografies, fotorealisme, animacions i disseny gràfic. Al seu perfil d’Instagram (@isis_art_) es poden vore algunes de les seues obres més destacades.

CEIC
CEIC